De Gaarkeuken kookt meerdere dagen in de week voor een aantal wijkrestaurants in Rotterdam. In deze wijkrestaurant zijn bewoners vanuit de wijk van harte welkom om met elkaar een verse warme maaltijd te gebruiken. De twee-gangenmaaltijden kosten € 4,50 per persoon. Wie niet in staat is om te betalen voor het eten is op doorverwijzing van het wijkteam welkom om aan te schuiven en mee te eten. Verschillende fondsen en particuliere donateurs maken deze maaltijden voor hen financieel mogelijk.

 

Op dit moment zijn er drie wijkrestaurants geopend in Rotterdam. Mogelijk volgen er nog meer locaties in Rotterdam. Wil je meehelpen aan het uitbreiden? Laat het ons weten. Met elkaar kunnen we het verschil maken in de wijk(en)!

Wijkrestaurant Steengoed | Gaarkeuken

Wijkrestaurant Steengoed

Persoonshaven 650, 3071 CL Rotterdam

wijk: Feijenoord

Dit is het eerste wijkrestaurant van de Gaarkeuken. In Steengoed kunnen de bewoners van De Steenplaat en bewoners uit de wijk om 17.30u aan tafel voor de warme maaltijd. Vijf dagen per week (maandag tot en met vrijdag) gaan we gezamenlijk aan tafel. Als we voldoende medewerkers hebben, willen we op termijn uitbouwen naar zes en mogelijk zelfs zeven dagen per week. Wil je daar aan meehelpen? Kijk bij vacatures voor de mogelijkheden.

Wijkrestaurant Aan de Vliet | Gaarkeuken

Wijkrestaurant Aan de Vliet

Boergoensevliet 24, 3082 KT Rotterdam

wijk: Oud-Charlois

Sinds 16 april 2018 is er een tweede wijkrestaurant gestart: Aan de Vliet. Dit wijkrestaurant is te vinden aan de Boergoensevliet in Charlois. Iedere maandag vanaf 18.00u kunnen bewoners uit de wijk aan tafel schuiven om mee te eten.

Op termijn verwachten we meer dagen in de week een warme maaltijd in dit wijkrestaurant te kunnen gaan aanbieden. Wil je mee-eten? Schuif gezellig aan!

Wil je meehelpen als vrijwilliger? Kijk bij vacatures voor de mogelijkheden.

Wijkrestaurant Bij de Hef | Gaarkeuken

Wijkrestaurant Bij de Hef

Stieltjesstraat 30, 3071 JX Rotterdam

wijk: Kop van Zuid / Noordereiland

Op 26 juni 2019 is er een vierde wijkrestaurant gestart: Bij de Hef. Dit wijkrestaurant is te vinden aan het Stieltjesplein 2A. Iedere maandag tot en met vrijdag begint het eten om 18.00u en kunnen bewoners uit de wijk aan tafel schuiven. Je bent vanaf 17.45u al van harte welkom!
 
Wil je mee-eten? Schuif gezellig aan! Reserveren voor de maaltijd is verplicht. Dit kan via gaarkeuken.nl/reseveren.
 

Wil je meehelpen als vrijwilliger? Kijk bij vacatures voor de mogelijkheden.