Zelfstandig werkende kok (0,5 – 0,8 fte) (vervuld)

De Gaarkeuken van Rotterdam is een vrijwilligersorganisatie die door middel van het aanbieden van een gezonde maaltijd de eenzaamheid in Rotterdamse wijken wil tegengaan en de gezondheid van Rotterdammers met een klein budget wil bevorderen.

Omdat het werk groeit zijn we op zoek naar een:

Zelfstandig werkende kok

Wat houden je werkzaamheden in?

De kok draagt zorg voor het reilen en zeilen van en in de keukens. Samen met vrijwilligers bereidt zij/hij vijf dagen per week de maaltijden. De kok stelt het menu samen en draagt ook zorg voor de voorraad en bestellingen.
Er zijn twee keukens, eentje op Zuid en eentje op Noord. Samen koken zij ca 1.000 maaltijden per week. Het is de taak van de kok dat de vrijwilligers goed, gezond en gezellig kunnen koken.
Je wordt benoemd door en valt onder het bestuur van de Stichting Gaarkeuken van Rotterdam.

Wat vragen we van je?
De chef-kok is een culinair genie met de volgende kwaliteiten:

  • Meerdere jaren horeca-ervaring;
  • Je hebt kennis van hygiëne- en voedselveiligheidsvoorschriften (HACCP) en van procedures en voorschriften voor inkoop en voorraadbeheer;
  • Kan creatief koken, ook voor een zeer gemêleerde doelgroep;
  • Leidinggevende ervaring binnen een vrijwilligersorganisatie;
  • Beschikbaar van maandag – vrijdag tussen 14-19u.

Voor deze functie zoeken we naar iemand die:

  • Hart heeft voor de doelstelling van de stichting;
  • Vanuit haar/zijn levenshouding wil werken aan het dienen van anderen.

We bieden je een betaalde baan in een uitdagende en enerverende omgeving. Dagelijks mag je mensen blij maken met een mooi gesprek en een gezonde maaltijd.

In eerste instantie bieden we een jaarcontract aan. Bij goed functioneren zetten we dit graag om naar een vast dienstverband.

Mocht je meer informatie willen over de functie dan kan je contact opnemen met Jan van Keulen via 06-83 55 16 81 en sollicitaties met cv mag je, tot en met 5 december 2021, richten aan de voorzitter van het bestuur Setkin Sies: voorzitter@gaarkeuken.nl.