Bestuursleden

stichting-gaarkeuken-van-rotterdam

De Gaarkeuken van Rotterdam is een vrijwilligersorganisatie die door middel van het aanbieden van een gezonde maaltijd de eenzaamheid in Rotterdamse wijken wil tegengaan en de gezondheid van Rotterdammers met een klein budget wil bevorderen.

 

Ter vervanging van ons vertrekkend bestuurslid zijn we op zoek naar:

Nieuwe bestuursleden

 

 

Wat houden je werkzaamheden in?

Eens per kwartaal komen we als bestuurders bij elkaar en zien toe op de hoofdlijnen van het reilen en zeilen van de stichting. Als bestuur zijn we werkgever van onze 2 (parttime) werknemers en daarmee verantwoordelijk voor de aansturing en dragen we zorg voor voldoende financiën.

We zijn op zoek naar bestuursleden die de volgende rollen op zich zouden willen nemen:

  • Secretaris
  • Personeelszaken

 

Het bestuurslid met personeelszaken in de portefeuille is aanspreekpunt voor de twee medewerkers en de vrijwilligers.

De secretaris is verantwoordelijk voor de communicatie, verslaggeving, correspondentieen archivering van de voor het bestuur relevante zaken.

 

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar iemand met een hart voor de doelstelling van de stichting, het liefst met ervaring in en affiniteit met horeca en de bereidheid heeft om secretariële zaken secuur en accuraat te regelen.

Je bent een echte netwerker die graag in de pen, mail of telefoon klimt om de belangen van de stichting te behartigen en nieuwe contacten in te schakelen.

 

Wat biedt de stichting?

Het bestuur is klein en slagvaardig, we besturen op afstand. Een bestuursfunctie bij de Gaarkeuken is onbezoldigd, wel kun je regelmatig mee-eten.

 

Mocht je meer informatie willen dan kan je contact opnemen met onze voorzitter, Setkin Sies via voorzitter [at] gaarkeuken [punt] nl.